فروشگاه رادیاتور ایران رادیاتور

رادیاتور پنلی و پره ای

نمایندگی رسمی و منتخب محصولات ایران رادیاتور 09127441600

رادیاتور پنلی فولادی

یکی از محبوب‌ترین فلزها برای ساخت رادیاتور، فلزِ فولاد است. اکثر رادیاتورهایی که در منازل قدیمی کار گذاشته شده‌اند هم از همین جنس هستند. دلیل انتخاب این فلز برای ساخت رادیاتور، ارزان بودن آن نسبت به باقی فلزها و همچنین قابلیت شکل پذیری عالی آن است.

مزایای رادیاتور فولادی:

یکی از دلایلی که رادیاتور فولادی برای شما می‌تواند انتخاب مناسبی باشد، این است که این جنس از رادیاتورها ارزان‌تر هستند. اما رادیاتورهای فولادی به مراقبت احتیاج دارند که در ادامه و در معایب رادیاتور فولادی به آن اشاره می‌کنیم.

معایب رادیاتور فولادی:

فولاد زنگ می‌زند. برای همین رادیاتورهای فولادی، ممکن است به علت زنگ زدگی نشتی بدهند و زود خراب شوند. البته، راه‌ حل‌هایی وجود دارد که می‌توانید با کمک آن‌ها، مراقبِ رادیاتورهای خود باشید.

اما در رادیاتورهای فولادی ایران رادیاتور به این مشکل برنمی‌خورید، زیرا تمامی رادیاتورهای فولادی ایران رادیاتور با لایه‌ای از پلی استر پوشانده شده‌اند که باعث طول عمر رادیاتور فولادی شما می‌شود. در واقع شما یک رادیاتور با کیفیت، ارزان با طول عمر زیاد خواهید داشت.

رادیاتور فولادی یا آلومینیومی، کدام بهتر است؟

رادیاتور فولادی و رادیاتورِ آلومینیومی هر دو به نوبه‌ی خود، کارآمد هستند. اما اگر می‌خواهید بهترین انتخاب را طبق نیاز‌های خود داشته باشید، در این قسمت، رادیاتور آلومینیومی و فولادی را با هم مقایسه می‎کنیم.

در ابتدا، بهتر است با طبیعت این دو فلز آشنا شوید. فلز آلومینیوم، به صورت طبیعی در طبیعت وجود ندارد و در حقیقت باید ساخته شود. در اوایل قرن 18 میلادی بود که برای اولین بار آلومینیوم به شکل امروزی تولید شد. آلومینیوم ماندگاری بالایی دارد و همچنین نسبت به فولاد، انعطاف پذیرتر است. همچنین آلومینیوم سبک‌تر از فولاد است که همین موضوع، نصب رادیاتور آلومینیومی را نسبت به رادیاتور فولادی راحت‌تر می‌کند.

اما همان‌طور که در قسمت مزایای رادیاتور فولادی گفتیم، این دست از رادیاتورها ارزان‌تر هستند که همین موضوع باعث می‌شود رادیاتور فولادی انتخاب افراد زیادی باشد.

در قسمت رادیاتور آلومینیومی بیشتر در این مورد صحبت کردیم.

انتخاب یک رادیاتور فولادی:

برای این‌که خانه‌ی شما به بهترین نحو توسط رادیاتورهای فولادی گرم شود، باید به اندازه محیط توجه کنید.

پس حتما اندازه خانه خود را در نظر بگیرید. اگر رادیاتور شما کوچک باشد، حتی اگر تمام تلاش خود را هم بکند، نمی‌تواند خانه‌ی شما را گرم کند. همچنین اگر رادیاتور بزرگ باشد، مجبور خواهید شد که بعد از چند ساعت، پیچ رادیاتور را ببندید. برای همین در انتخاب رادیاتور حتما به اندازه اتاق توجه داشته باشید.

وقتی برای اولین بار در اولایل قرن 18 ام، آلومینیوم به شکل امروزی تولید شد، این فلز که قابلیت انتقال گرمای بالایی داشت، به عنوان یکی از بهترین فلزها برای ساخت رادیاتور تا به امروز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رادیاتور پنلی

مزایای رادیاتور آلومینیومی:

اگر رادیاتور فولادی داشتید، حتما می‌دانید که زمان می‌برد تا رادیاتور گرم شود. رادیاتور آلومینیومی بسیار سریع‌تر از رادیاتور فولادی گرم می‌شود. اما این قابلیت گرمایی رادیاتور آلومینیومی به چه معناست؟  وقتی فلز آلومینیوم، سریع‌تر گرم می‌شود، به این معناست که آب گرم کمتری لازم است تا سطوح رادیاتور به دمای مطلوب برسد. برای همین مصرف انرژی رادیاتورهای آلومینیومی کمتر است.

همچنین آلومینیوم زنگ نمی‌زند، برای همین نسبت به باقی رادیاتورها، مدت زمان بیشتر دوام می‌آورد.

قابلیت شکل‌پذیری آلومینیوم هم بالاست، که به طراحان کمک می‌کند تا بتوانند رادیاتورها را در طرح‌های مختلف عرضه کنند.

فلز آلومینیوم نسبت به سایر فلزها ( برای مثال فلز فولاد که رادیاتورهای قدیمی‌تر را از آن می‌ساختند) سبک‌تر است. برای همین حمل و نصب آن راحت‌تر است.

معایب رادیاتور آلومینیومی

از آن‌جایی که آلومینیوم به صورت طبیعی در طبیعت وجود ندارد، هزینه‌ی این فلز بالاتر از فلزاتی مانند فولاد است. برای همین رادیاتورهای فلزی، قیمت‎ بالاتری دارند.

به همان نسبت که رادیاتور آلومینیومی زود گرم می‌شود، زود هم سرد می‌شود. برای همین مدت کوتاهی بعد از خاموش کردن این دست از رادیاتورها، دیگر گرمایی از آن‌ها خارج نمی‌شود و خانه شما سریع سرد می‌شود.

کدام رادیاتور بهتر است: آلومینیومی یا فولادی؟

در این صفحه‌ی رادیاتور فولادی، توضیح کوتاهی در مورد تفاوت این دو رادیاتور نوشتیم. اولین تفاوت میان این دو نوع رادیاتور، قیمت آن‌هاست. رادیاتورهای آلومینیومی به خاطر ماده‌ی اولیه‌شان، گران‌ترهستند. تفاوت دوم میان این دو فلز این است که فولاد سنگین‌تر است که همین موضوع، نصب و حمل و نقل آلومینیوم را راحت‌تر می‌کند. تفاوت بعدی، همان‌طور که در قسمت مزایای رادیاتور آلومینیومی به آن اشاره شد، خاصیت انتقال گرما است. آلومینیوم، 5 برابر بیشتر از فولاد خاصیت رسانایی دارد. برای همین، هم بدنه‌ی رادیاتور و هم اتاقِ شما، با رادیاتورِ آلومینیومی سریع‌تر گرم می‌شود.

رادیاتور پنلی

همان‌طور که در معایب رادیاتور‌های آلومینیومی گفتیم، این دست از رادیاتورها به علت خاصیت رسانایی بالا، همان‌طور که سریع‌تر گرم می‌شوند، با سرعت بالاتری هم سرد می‌شود. این موضوع، رادیاتورهای آلومینیومی را گزینه‌ی مناسب‌تری برای خانه‌هایی کرده که به صورت مداوم در آن‌ها سکونت ندارید و در طول زمستان، نیازی به روشن بودنِ مداوم سیستم گرمایشی ندارید.

علاوه‌بر نفعِ لحظه‌ای محصولاتی که می‌خریم، باید به دنبال نفع بلند مدت آن‌ها هم باشیم. آلومینیوم به طور کلی، سازگاری بیشتری با محیط زیست دارد، زیرا آلومینیوم 100% قابل بازیافت است و همچنین انرژِی کمتری برای گرم شدن می‌برد.

رادیاتور پنلی

تماس